maanantai 8. syyskuuta 2014

Kone vähän yskii...

Jaa että mikä blogitauko? Hiukan yskähdellen lähtee tämä bloggauskone käyntiin. Jospa se tästä kun syksy pääsee kunnolla vauhtiin. Neulerintamalla on selkeää edistymistä havaittavissa, useampi projekti on saanut alkunsa tai jatkoa. Ja onpa jopa niinkin hassusti käynyt että jotain on tullut valmiiksi! Niistä vaikkapa huomenna. Jos vain suinkin muistan. :D

Tässä postauksessa ajattelin esitellä muutaman keskeneräisen työn.


Lähdetääs vasemmalta liikkeelle. Sinisävyiset sukat otin noin viikko sitten puikoille, katselin jämälaatikkoa ja ongin sieltä sinisävyiset samanvahvuiset sukkalangat yhteen kasaan. Mallina tai esikuvana Jänikset maailmankartalle -sukat, ihan omasta päästäni heittelen noita kirjoneuleosioita sinne. En jaksanut edes kirjaa avata. Lanka on Maijan ja Nallen paksuista, puikkona 2,5 mm pyöröpuikko.

Seuraavana vuorossa lapaset Lankamaailman Modernit klassikot -lehdestä. Ruudukas-lapaset. Lankana Maija.

Sitten on hyvin lyhytvartiset eli ei vartta juuri ollenkaan -sukat, lanka itsevärjättyä 175 m/50 g Karnaluksista ostettu. Pari sille on tulossa, samalla puikolla on tulossa myös ärtsypinkit sukat en tiedä kenelle. Tässä myös lanka itsevärjättyä, taisi olla ticoticoa.

Luulitteko että keskeneräiset jäis tähän? Ehei...


Tästä on tulossa kummitytölle takki. Toivon mukaan vielä sellaiseen aikaan että se mahtuu kummitytölle päälle! :D Lanka Puffalan Luomu-puffa DK, värisävy taisi olla Lillian, jos en ihan väärin muista.


Tämä on pipo, melkein valmis sellainen. Silkki-puuvillasekoitteesta. Tässäpä ne minun keskeneräiset noin suurin piirtein ovat. Ei edes monta, vai mitä?

Jospa sitten vielä pieni loppukevennys. Tour de Fleece oli ja meni, tässä vielä yksi kuitu joka tuli valmiiksi sen aikana. Lanitium ex Machinan Oblivion. Jos kuulostaa tutulta niin olen kehrännyt saman kuitu/väri-kombon aiemminkin. Hieman ohuempaa tuli tällä kertaa, yritin kyllä paksumpaa mutta ei onnistunut, ohuempaa pukkaa tulemaan. 110 grammaa, 210 metriä.Aiemmin kehrätty vasemmalla, TdF;n aikana kehrätty oikealla.Ei kommentteja: