tiistai 9. syyskuuta 2014

Niin kova vauhti että pyörryttää!

Nimittäin tämä blogausvauhti. ;)


En malttanut odottaa huomiseen, vaikka ensin vähän näytti että on pakko. Taivas oli pilvessä ja sisälläkin niin pimeää että teki mieli laittaa valot päälle. Vaan iltapäivällä hiukan kirkastui, vesisade loppui ja sain lahjottua poikakaverin ottamaan pari kuvaa valmiista sukista.

Skew-sukat omaan jalkaan sovellettuna. Lankana Austermannin Step 6. Puikko 2,75 pyöröpuikko. Lankaa meni 81 grammaa koon 35-36 sukkiin. Tässä tuli tosiaan vähän sovellettua koska lanka oli paksumpaa kuin ohjeessa ja mun jalka on noin 3-4 numeroa pienempi kuin mitä ohjeella tulee. Valitettavasti olin lyhytnäköinen enkä kirjoittanut silmukkamääriä ylös joten tästä mun sovelluksesta ei ole apua kenellekään. Mutta sainpas jalkaani sopivat Skew-sukat! Tuli kivat, vaikka hiukan petyin tohon langan raidoitukseen. Niin taitaa käydä melkein aina..? Hauskat nämä silti ovat ja olen tyytyväinen sukkiin.

Sain myös valmiiksi kaverin lapselle sukat. Aloitin nämä sukat vuosi sitten, näiden tekeminen ei vain ole syystä tai toisesta houkutellut. Bongasin nämä projektipussukasta kun järjestelin hyllyäni ja huomasin että nämähän ovat lähes tulkoon jo valmiit. Eipä siis aikaakaan kun minulla oli valmiina yhdet pienet sukat. Lankana Novitan Wool, menekki 35 grammaa, puikot nro 3 pyöröpuikko. Malli junasukka lyhyemmällä varrella. Taidan vielä pistää hiukan jarrusukka-ainetta pohjiin niin saa menevä poika tästä talveksi sukat.Sateen vielä ropistessa ikkunalautoihin ompelin muutaman projektipussukan itselleni. Lisää projektipussukoita on tiedossa kunhan olen hankkinut sopivan mittaisia vetoketjuja. Tulossa siis vetoketjullisia versioita jossain vaiheessa. Ostin näiden kankaat Jätti-Rätistä keväällä, ihastuin näihin printteihin.


Vauhti on tosiaan hurja, jospa se tästä tasaantuu. Todennäköisesti seuraavaa blogipäivitystä saa odotella taas muutaman viikon... :D

I noticed that there are also readers out side of Finland, would you like me to write also in english?


1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Hurmaavan väriset tuo Skew-sukat! ♥