perjantai 14. maaliskuuta 2014

Neuleretriitti 7-9.3

Olin viime viikonloppuna Neuleretriitissä. Oli mukava reissu ja sain mukavasti neulottua. Lisäksi otin värttinän mukaan ja kehräsin pitkästä aikaa värttinällä. Aloitin ennen retriittiä muutaman neuleen jotta olisi jotain neulottavaa viikonloppuna. Tässä alla on maatuska-lapaset jotka aloitin muutaman päivän ennen retriittiä ja sain nämä lähes valmiiksi. Olisin saanut valmiiksi asti jos ei lanka olisi loppunut kesken. Toisesta neuleesta ei ole kuvaa mutta lupaan kuvata sen kunhan saan napit kiinnitettyä. Sain sen retriitissä langanpäidenpäättelyä ja nappien ompelua vaille valmiiksi.

 

Alla muutama kuva sunnuntailta. Kamera oli mukana mutta jotenkin sitä keskittyi vain neulomaan joten kuvaaminen jäi sunnuntaille. Kuvaaminen keskittyi noihin kehrääjiin. Laskin ainakin 9 erilaista rukkia. :)
Pari sähkörukkia on tuossa alla. Ihania kuituja oli päätynyt rullalle ja valmiiksi asti ja oli niitä myynnissäkin. Itse ostin pari lettiä Keesiltä. Myös lankaa oli myynnissä. Lauantaina tehtiin reissu Toikan myymälään ja sieltä kotiutin viipsinpuut. Mukava reissu siis kaiken kaikkiaan.


Kanssaneulojan herkulliset Wollmeise-vyyhdit kerittyinä.

Puffalan lankoja.

Kuituja kaupan.Ei kommentteja: