torstai 20. helmikuuta 2014

Piponen ja lapanen.

Tammikuussa aloitin Totoro-lapaset Kahelien Suureen asustehaasteeseen. Pitkien lankajuoksujen takia toinen pari oli pitkään odottamassa innostusta tarttua taas kirjoneuleosioon. Lapaset valmistuivat kyllä nopeasti, silloin kun niitä neuloi. Mutta nuo pitkät lankajuoksut, aaargh ku ottivat hermoon. Vaikka kuinka parhaani yritin, kiristää lankajuoksut. Lapasesta tuli just ja just omaan käteen sopiva, peukaloihin olisi kyllä voinut lisätä pari silmukkaa. Muuten olen kyllä tosi tyytyväinen näihin lapasiin, eiköhän ne käytössä vielä hiukan muokkaannu. Jos vielä teen toiset, tosi kiva malli nimittäin, teen ehdottomasti kämmenpuolen eri tavalla, ei missään nimessä noin pitkiä langanjuoksuja.
Lankana näissä on Maija, vaaleampaa meni noin 35 grammaa ja tummaa meni puoli kerää. Puikot oli 2,5 ja kirjoneuleeseen oikein sopiva mun löysällä käsialalla.
Olette ehkä huomanneet että Olympialaiset ovat parhaillaan käynnissä? Niin myös Ravelryn puolella. Ravellenic gamesin hat halfpipeen tein tällaisen päähänpiston. Aloitin päälaelta, lanka Dropsin Nepal. Lankaa jäi pienet nöttöset jäljelle, pipo painaa 85 grammaa. Puikot oli 4,5 ja resorissa 4. Piposta tuli hiukan liian löysä omaan päähän, vaikka kyllä se omassakin päässä hyvin pysyy. Mulla oli visio kun uuden suunnittelin mut toteutus ei vielä ihan kohtaa mun vision kanssa joten voi olla et yritän vielä uudelleen toteuttaa visiotani.
Ei kommentteja: