maanantai 4. marraskuuta 2013

Kuitupitoiset kokoontumisajot

Vietin viikonlopun neulojien ja kehrääjien seurassa Päivölän kansanopiston tiloissa. Perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään mahtui paljon kehräämistä, neulomista, syömistä ja juomista. Lauantaina saunottiin ja käytiin uimassakin yllättävän kylmässä uima-altaassa. Mukana oli suomalaisia värjäreitä, aivan ihania lankavyyhtejä ja kuituja jotka kovasti kuiskivat minulle. Pysyin yllättävän lujana, ostin vain yhden kuituletin KVG:ltä sekä kanssakehrääjän destashista kaksi lettiä. Allaolevasta kuvasta näkyykin kirppispöytä jossa oli paljon houkutuksia, muiden ihanien lisäksi. Herkkupöytä oli aika vaatimaton, kuten kuvasta näkyy... Tuli syötyä kiitettävästi herkkuja. 
Mukana minulla oli itsevärjättyä merinoa sekä WoWin värjäämätöntä polwarthia. Merino ei oikein suostunut käyttäytymään joten vaihdoin polwarthiin ja sainkin ihan mukavasti kehrättyä. Ihan kaikkea en ehtinyt kehrätä, neuloin myös jonkin verran. Neuleista minulla oli mukana Featherweight josta sain tehtyä toisen hihan valmiiksi. Lisäksi otin mukaan keskeneräiset lapaset, suurin työ taisi olla päätteleminen, sen verran valmiit jo olivat. Lisäksi varasin mukaan marraskuun sukkahaasteen sukkalangat mutta niitä en vielä aloittanut. Valmistuneet lapaset sekä hiukan edistynyt Featherweight.
Lapasissa on monsterihousuista ylijääneitä jämiä, Dropsin Karismaa. Paino 36 grammaa, puikko nro 3. Tein nämä kärjestä ranteeseen, kaksi yhtä aikaa. Langat liitin russian joinilla, laiska minä.Ei kommentteja: