keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kesää kohti

En ole viime aikoina oikein jaksanut neuloa. Huhtikuun sukkahaasteeseen aloitettu sukkakin tökkii, olin menossa jo kantapäässä kun päätin että ei näin. Purin joustimeen saakka ja päätin tehdä ihan vaan rehellisiä raitoja. Mitään erikoista en ole tehnyt, lähinnä jahkaillut ja miettinyt ja meinaillut.

Annukka sai pari uutta rullaa joten niitä piti tietysti testata. Testauskuiduksi päätyi Lanitium ex Machinan sinisävyinen bfl-letti. Hyvin pyörii rulla. Huomatkaa myös uusi jarru rukissa. Suutarilta saadusta vyönpalasta askareltu uusi jarru hajonneen tilalle. Toimii hyvin.


Pistin reilu viikko sitten siemeniä itämään. Ja onhan niitä itänyt! Ihanaa!! Toivottavasti edes jostain saisi satoa.
Siellä on mm. kukkakaalia, paprikaa, tomaattia, basilikaa, persiljaa, sitruunamelissaa, lehtisalaattia ja chilipaprikaa. Kukkasista tarhaorvokkia, päivänsineä, krassia ja lyhtykoisoa. Päivänsini on jo noin 10 senttiä korkea.

Olen ehkä joskus maininnut hankkineeni hiukan Novitan Tiina-lankaa? Sitä on tarkalleen ottaen 2,4 kiloa. 4 väriä. Tarkoitus on tehdä niistä torkkupeitto. Vaan kun noita malleja on miljoona! Enkä osaa päättää! Tässä alla pari tämän päivän tuotosta. Taidan viihtyä tämän illan sohvanmutkassa ja virkkailla lisää vaihtoehtoja. Jospa sitten saisin jonkin ahaa-elämyksen.
Mainitsin pari postausta sitten ostaneeni hiukan lankaa. Tässä suurin osa: Zitronilta valkoita pro naturaa ja trekking xxl -sukkalankaa. Kohde epäselvä. Ihka ensimmäinen Wollmeiseni. Kohde epäselvä. Vikingin Baby ullia, kohde luultavimmin joko nuttu tai tumput, hattu ja sukat tulevalle täditettävälle. Lisäksi ostin hiukan täydennystä Blend bamboo -varastooni, aiemmat koin riittämättömiksi suunnitelmiini eli kummitytön paitoihin. Mallina oli mielessä sellainen suloinen pöllöpaita Hjertegarnin vauvalehdestä mutta tiheys on jotain ihan muuta joten olen tässä (muun muassa) pähkäillyt teenkö kyseisen paidan mutta lasken silmukkamäärät uusiksi vai etsinkö jonkin toisen mallin jossa tiheys olisi jo valmiiksi oikea. Päätöksiä päätöksiä.  


Loppukevennyksenä kissakuvia.


Ei kommentteja: