maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mitä sinulle kuuluu...
Olen saanut postia. Sain Aurinkoisen köyhäilyvaihdon paketin ja pari kirjaa. Kävin reilu viikko sitten kehruutapaamisessa ja pitkän tauon jälkeen kehräsin värttinällä. Ennen tapaamiseen lähtemistä otin värttinältä pois aiemman, samalla myös ihka ensimmäisen, kehruuni. Se odottaa vielä kertaamista. Kehruutapaamisessa minua puraisi rukkikuume. Haaveilen nyt Louëtin S10 -rukista.

Olen neulonut Baktusta Delightista. Siitä tulee kyllä kiva. :) Ja koska keskeneräisiä töitä ei voi ilmeisesti koskaan olla liikaa, aloitin vihdoinkin Featherweight cardiganin.

Hiski on ehtiväinen kaveri, ja erittäin avulias! Ja rohkea. Pöhöttävä tuuletin ei pelota, eikä ulkonakaan pelottanut kun käytiin ensimmäistä kertaa pihalla.

Seuraavalla kerralla olisi tarkoitus näyttää kuvia valmistuneesta Daybreakista joka parhaillaan kuivuu pingotettuna selkäni takana. Hiskin mielestä se taisi olla jo kuiva ja päätti aloittaa nuppineulojen irrottamisen. En ollut kovin iloinen tästä tempauksesta.

2 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Ai tuo kehruukirja on nyt ilmestynyt! Onko se hyvä? Täytyy harkita sen hankkimista. Mä hurahdin ihan täysin tuohon kehräämiseen, retriitin jälkeen meni viikko niin, etten ehtinyt neuloa ollenkaan. :D

Nordina kirjoitti...

Kyllä mä suosittelen tuota kirjaa. :)
On hyvä kirja aloittelevalle kehrääjälle, aukeaa moni asia.
Kehrääminen on kyllä kivaa. Suosittelen kaikille.