torstai 3. toukokuuta 2012

Päättelyurakka

Huivi on Westknitsin Earth & Sky. Sain päättelykerroksen tehtyä sunnuntai-yönä. Kello lähenteli varmaan melkein yhtä mutta olin päättäny saada päättelykerroksen valmiiksi joten tikuttelin menemään. Aloitettu iäisyys sitten, tai ainakin melkein. Tästä kuvasta kyllä huomaa ettei huivia ole vielä pingotettu. Vielä kun jaksaisi päätellä miljoonaviis langanpäätä ja pingoittaa niin voisin pistää sen matkaamaan kohti pohjoista. Pitää pistää neula ja virkkuukoukku heilumaan että ehtii äidille syntymäpäiväksi.
Välipalana virkkasin pari kissanlelua. Kindermunan muovimunan sisälle vähän riisiä ja päälle virkattu päällinen. Hiski tykkää. :) Kuvasin lelut vasta nyt, ovat olleet jo jonkin aikaa käytössä ja sen kyllä huomaa.


Hyvää toukokuun alkua kaikille!

5 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Huivi on niiiiin kiva!

Sanna kirjoitti...

Kaunis huivi, hieno väriyhdistelmä!

Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Oi Köyhäilevä Aurinkoparini! Pakettisi on kasassa kunhan opmelukone ensin sanoo pienesti surr-rurr... Ehkäpä jo ensi viikolla postilootasi kolistelee? Tai kokonsa puolesta taitaa mennä maksikirjeeksi, toivottavasti posteljooni kantaa sen kuitenkin ovellesi saakka. Hyvää toukokuuta myös Sinulle, Pihkulille, Assille ja Hiski-hurmurille :)

Anonyymi kirjoitti...

hih opmelukone hih

Norissa kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Andra: Juu, huivista tuli ihana.
Sanna: Värit on kyllä kivat. Aluksi vaaleanpunaisen tilalla oli pinkki mutta tuli sellanen fiilis ettei se oikein sovi noiden kahden kaveriksi.

Ja Anonyymi vaihtoparini, IIKS. Rupean jännittämään ensi viikolla ja kuulostelen tarkasti kustin askeleita rappukäytävässä. :)