keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Näin meillä

Olisi pitänyt kertoa jo helmi-maaliskkuussa näistä lapasista. Aloitin ne helmikuussa mutta sitten ne unohtuivat projektilaatikkoon aina välillä. Muistin ottaa nämä neuletapaamiseen mukaan neulottavaksi ja kun junassa oli paljon neulomisaikaa edistyivät nämäkin ihan mukavasti. Alun perin suunnittelin nämä kynsikkäiksi mutta kun tein toiseen pikkurillin, huomasin että en todellakaan pystyisi pitämään näitä käsissä. Joten näistä tulee sitten ihan tavalliset lapaset. Kirjoneuleen malli on Mostly mittens -kirjasta. Ihana kirja, oikein syyhysi tehdä kirjoneuleita kun katseli niitä malleja. 

Tasona nämä lapaset näyttää kyllä aika kamalilta mutta kun ne laittaa käteen, ne näyttävät paljon paremmilta. Vielä on hiukan tekemistä, toisen lapasen kärkikavennukset sekä kärkien silmukointi ja peukut. Lisäksi näissä on kiitettävästi päättelemistä sillä tuossa pätkävärjätyssä Fabelissa oli sellaisia valkoisia kohtia ja otin ne pois. Valkoinen lanka on tico tico.

Tässä tuntui vielä hyvälle.

Hiski avustaa.

Nämä näyttävät kyllä ihan käsittämättömän kapeilta ja pitkiltä tässä.
En tajua miksi tää Blogger kääntää osan kuvista toisinpäin, tämäkin oli
pystyssä koneella mutta Blogger käänsi vaakaan.
Taustalla minikasvihuone ja muutama taimiruukku.
Tomaatit nauttivat auringosta.

Minähän en olisi minä jos en olisi taas innostunut jostain ja ostellut jotain uutta ja ihanaa.
Ennen kun lähdin käymään kotikotona, tilasin Teippitarhalta (vai -tarhasta?) vähän noita maskin tape -teippejä. Olivat tulleet sillä aikaa kun reissailin. Hienoja ovat mutta vielä en ole teippaillut joka paikkaa. Ideoita olisi, bongailin niitä ennen tilaamista mm. Teippitarhan blogista sekä eri blogeista. Sellainen kiva post it -kalenteri olisi kiva ja ehkä sen ensi vuodeksi toteutan. Tänä vuonna noita seinäkalentereita on enemmän kuin tarvitsee eli uudelle (vaikkakin hienolle) seinäkalenterille ei ole tarvetta. Kukkaruukkuja voisi kyllä teippailla. Ostan yleensä valkoisia tai punaisia ruukkuja, yritän nääs muka sisustaa. ;)Tässä pussissa on mun Oulun saalis. Kävin Stockalta ostamassa Noroa. En oo aiemmin siitä mitään tehny ja ajattelin nyt kokeilla sitä ensimmäistä kertaa. Kunhan olen saanut yhden huivin pois puikoilta, ajattelin aloittaa toisesta Noro-kerästä Daybreakin. Lumoavasta langasta ostin mm. Cascaden Heritagea (aivan syötävä väri, vaikkei tästä kuvasta sitä kunnolla näe), pari kerää Dropsin Nepalia ja Kehräämö Christinan Harmaslankaa pitsivahvuisena.Eilen tein pitkästä aikaa kirpparikierroksen. Tässä mun löydöt. :) Löysin itelle paidan, vyön ja kaks leffaa (eurolla!!!) sekä Diana Gabaldonin Lordin yksityisasia (seki vain eurolla!!). Niin ja noita puikkoja sekä tyynyliinan ja lakanan joista tulee projektipussukoita jahka saan aikaiseksi ottaa ompelukoneen esille.
Sitten oli pakko ostaa tuo vauvan body, hintaa jäi 50 cnt ja uskon että sille löytyy pitäjä lähipiiristä. Kontin tuunaustorilla oli noita puikkoja ja oli ihan pakko pakko pakko ostaa noi ankkapäiset puikot ja koska minimimäärä oli 100 grammaa, piti täyttää pussia noilla pehmoleluilla sekä sukkapuikoilla. Koko pussi maksoi 10 cnt! Pussiin sujahti myös maalinäytteitä, tästäkin on jo idea valmiina. Bongasin sen jostain blogista.


Siis katsokaa näitä! Ihan mielettömät. :D
Taustalla kaksi karvaista avustajaa.

Jaksoitteko lukea tänne asti? Vai katsoitteko vain kuvat? ;)
Mä taidan tästä lähteä kauppaan ostamaan fariinisokeria ja sitruunaa, saan siman alulle. Illalla suuntaankin neulomaan Ranta-Kerttuun.Ei kommentteja: