perjantai 11. toukokuuta 2012

Nyt neulotaan!

Halusin aloittaa Daybreakin ja ohjeessa luki 8 silmukkamerkkiä tarvittavan. Löysin muutaman mutta ihmettelin että missä loput merkit mahtavat olla. Löytyivät eräästä keskeneräisestä piposta. Innostuin sitten neulomaan pipon valmiiksi. Tämä on minulle liian iso mutta sopivan kokoinen poikakaverille. Katsotaan josko saisin vielä jossain vaiheessa kuvan piposta päässä. Pipo on Dropsin malli ja lanka Delight. Menekki oli 37 grammaa. Löytyy Ravelrysta nimellä Pipa.

Ostin nämä Mark´s & Kattensin Eco cottonit vaihtoparille mutta alkoi mietityttämään tuo väri ja nämä jäivätkin itselle. Alla muutama hankinta Oulusta, harmaslanka ja Cascaden Heritage. Heritage on vihreää, aivan ihana sävy. Toivottavasti näyttää teidän näytöillä enemmän vihreältä kuin keltaiselta, niinkuin se minun näytöllä tällä hetkellä näyttää.

Itelloona toi alkuviikosta pari ihanaa vyyhtiä Puffa-lankaa. Ovat Luomu-Puffaa ja aivan ihanan värisiä ja tuntuisia! Neuletakki olisi mielessä näistä, tosin tarvii miettiä joku toinen lanka näille kaveriksi. Mutta sitä ennen on tässä muutama muu työ tehtävä ensin. Aion osallistua kesällä Ravelympialaisiin. Ufo-laatikossa on sen verran monta työtä että voisin osallistua WIP wrestlingiin. Myös huivilankoja alkaa olla huivilankalaatikossa niin paljon, ettei sinne enää mahdu lisää. Silti tilasin taas Dropsin supersalesta vyyhdin turkoosia Lacea. Ups! Joten täytyy vähentää niitä lankoja sieltä neulomalla joku huivi tai kaksi. Sain vihdoinkin aloitettua Daybreakin ja värit on kyllä sen verran tummat että mietin jo tekeväni toisen eri väreillä.

Daybreak on edistynyt mukavasti

Hiski rakastaa lankoja yli kaiken ja mietin josko jaksaisin blogata kuvasarjan lankapussin metsästäjästä. Valloitettavana oli lankahylly ja palkintona pussi jonka sisällä oli lankoja. Oli pakko pelastaa pari pussia lankaa ja pistin yhteen pussiin akryylilankoja joiden menetys ei kirpaise. Sai kissa sallittua toimintaa. Mun langat majailee kirkkaan värisissä muovilaatikoissa ja kissa mielii niitä lankoja ja olen tyytyväinen että kissan ja lankojen välissä on muovi. Taidankin käydä joku päivä ostamassa taas yhden tai useamman uuden muovilaatikon langoilleni kun näyttää taas uhkaavasti siltä että laatikoihin ei mahdu enää lisää lankaa. Haluan säilyttää langat tietyn teeman mukaan. Sukkalangat ja huivilangat omissa laatikoissa, puuvillalangat omassa, paksummat langat omissaan. Mitäs sanotte, haluatteko nähdä lankavarastoni? Uskallanko näyttää sen? En ole uskaltanut vähään aikaan laskea miten monta kiloa lankaa tällä hetkellä on, se on varmaa että se on vain lisääntynyt viime aikoina... No, jos yrittäisin saada tehtyäkin jotain noista langoista enkä vain keräillä niitä laatikoihin. Lopuksi kissaterveisiä.
<3

En ole lankametsällä, ehen.3 kommenttia:

Andra kirjoitti...

Halutaan nähdä!

ArualMaria kirjoitti...

Hihii, kisut. <3 Ne keksii kyllä aina puuhaa, välillä ei niin kivaa neulojan kannalta.

Mä tykkään myös järjestää langat teeman mukaan. Totta kai halutaan nähdä sun lankavarastot! :D

Oikeaan osuit tuon violetin värin kanssa, olis mennyt vähän metsään (liian pastellia). :D Ihanalta näyttää tuo harmaslanka ja heritagessa on ihan täydellinen keltavihreä.

Norissa kirjoitti...

Tarvii järjestellä langat, ostin uusia laatikoitakin. Sit kun on hylly järjestyksessä, voin ottaa kuvan. :)