keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Sukkia satelee

Marraskuussa valmistui pari paria sukkia. Nämä menevät lämmittämään kavereiden varpaita.
Ensiksi valmistui Regian Stripemaniasta sukat, kokoa n. 38. Pariin meni 82 grammaa lankaa, puikkoina käytin 2,5 millistä pyöröpuikkoa. Aloitin varpaista ja tein itselleni tyypilliseen tapaan  tiimalasikantapään. Hauska raitalanka, lankaa jäi jäljelle vaikkapa hiukan pienempiin sukkiin.

Toiset sukat olin aloittanut jo aiemmin syksyllä vaan nämä etenivät hitaasti. Marraskuussa sain kuitenkin nämä edistymään hurjasti, messumatkalla bussissa oli aikaa neuloa ja kun kantapäät olivat valmiit, tuntui että varret tulivatkin nopeasti. Eli sama kuin edellisessä parissa, varpaista varteen neulotut ja tiimalasikantapää. Lanka Hot Socks Luxor, puikot 2,00 mm pyöröt. Menekki 62 grammaa noin koon 41 sukkiin. Värit osuivat ihan vahingossa kohdalleen. :) Näistä ei valitettavasti ole parempaa kuvaa, ovat omaan jalkaani niin suuret etten viitsinyt kuvata. Väri ei myöskään oikein osu kohdalleen. Nämä ovat Ravelryn projekteissa nimellä Calluna koska ovat aivan kanervan väriset.


Yhteiskuva.

Ehkäpä pian saisin kuvattua myös jämälankavillasukkajoulukalenterisukista.
Tuosta pinosta sain ajatuksen, josko saisi säästettyä vuoden sukkasadon ja kuvaisi sen loppuvuodesta, millainen pino tulisi? Vaan ei taitaisi onnistua, tykkään lahjoitella sukkia kavereille tai jos itselle teen, otan ne heti käyttöön. :)

Ei kommentteja: