perjantai 14. syyskuuta 2012

Raitatakki ja pieniä ostoksia...

Kuvailin tänään Ravelryn stashia varten ostamiani lankoja joita en ole vielä päivittänyt stashiini. Ostin noin viikko sitten "hiukan" lankaa. Aika kamalaa kun on töissä lankakaupassa niin houkutuksia on vaikka kuinka paljon. Näihin nyt kuitenkin sorruin. Eli Silja-sukkalankaa monta ihanaa väriä. Hillitisin (?) itseni enkä ostanut kuin yhden kerän per väri. Enkä ostanut edes kaikkia värejä! Lisäksi ostin paria tarjouksessa ollutta sukkalankaa, Hot socks Luxoria ja Superba Safaria. Koskahan nämä muotoutuu sukiksi (tai ylipäätään miksikään neuleeksi)? Lisäksi ostin Jadea, villa-alpakka -sekoitusta. Villatakki on mielessä, ajattelin yhdistää näistä ainakin osan Dropsin Liman kanssa jossa on melkein sama määrä metrejä kuin Jadessa, ja melkein samat suhteetkin villan ja alpakan suhteen. 

Olin aiemmin ostanut Prisman tarjouslaarista Polkua pari kerää ja Kukkaketo-nallea. Kuvaamatta jäi ne värjäämistä varten ostetut nalle- ja seiskaveikkalangat. Niitä on myös "jonkin verran"... Parempi kun ei tiedä kuinka paljon oikeasti. ;) Tulikin hurja ajatus mieleen, pitäisiköhän pistää stashiin ylös nuo jo värjätyt langat? Eeeei, ei kai? Lisäksi tuossa kuvassa komeilee Zitronin Filigran. Siitä tulee huivi vaan mikä, en tiedä vielä. 
Olen neulonut tätä neuletakkia, joka on aloitettu aika kauan aikaa sitten... Oli tarkoitus saada valmiiksi olympialaisten aikana mutta toisin kävi. Kesken on edelleen mutta ei onneksi pahasti. Toisesta hihasta uupuu muutama sentti, sitten hiukan ompelemista, pääntien neulominen ja napit ja päättely ja TADAA se olis valmis. Jos oikein ahkeroisi, voisi tämä olla esim. mummun joululahja. Paitsi jos tapahtuu ihme eikä se olekaan jättikokoinen mulle niin sit voisin pitää itsellä. Tosin onhan tässä itselle aika monet villatakkilangat ostettuna. Köh köh...

2 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Ai sä oot lankakaupassa töissä, iik! :D Noista erivärisistä ykköskeristä tuleekin aika villi raitaneule, jos ne laittaa yhteen. :D Onpas aika kivat vihreät tuossa sun takissa, toivottavasti saat rutistettua sen valmiiksi!

Tiina kirjoitti...

Lankaa tarvii aina! Aina sitä saa ostaa, vai miten se meni? ;D
Rykäse vaan toi villatakki loppuun, näyttää kovin lupaavalta.