torstai 23. elokuuta 2012

Kuukauden tekemiset yhdellä kertaa.

Kuukauden tauko, jokohan riittäis? Onpa tullu pitkä tauko bloggaamiselle, vaan kun millään ei tunnu riittävän kaikkeen aikaa. Ja paljon on tapahtunut.
Ostettiin poikakaverin kanssa asunto ja tässä on ollut jos jonkinmoista kiirettä. Tällä hetkellä suurimmat kiireet kohdistuu muuttoon ja tavaroiden järjestelyyn. Lisäksi vietin viikon kotikonnuilla ja minusta tuli ihanan pienen tyttövauvan kummi. Uusi työpaikkakin on. Neulomaan en ole ehtinyt oikeastaan ollenkaan elokuun alun jälkeen. Osallistuin Ravellenic Gamesiin mutta en saanut kuin yhden työn valmiiksi. Aikomukset oli kyllä hyvät.

Aloitetaan siis neuleisiin liittyvistä asioista. Värjäsimme heinäkuun lopulla taas lankaa neuletuttavan luona. Ilma oli todella lämmin mutta sisällä oli ihanan viileää. Värjäilin ulkona, illalla oli ihanan leppoisan lämmintä. Tässä aikaansaannoksia tuolta päivältä. Langat olivat lähinnä seiskaveikkaa. Mukana oli yksi SMC Extra merino jonka värjäsin kummityttöä varten. Tästä langasta neuloin sitten tytölle myssyn Dropsin ohjeella.




Uudesta kämpästä ei ole kuvia mutta voin myöhemmin kenties ottaa jotain sisustuskuvia jos kiinnostuneita ilmenee. Ja jos olen itse tyytyväinen siihen miten tämä kämppä tästä muotoutuu.

Viime viikon vietin kotikonnuilla, muutama kuva sieltä. Ehdin äidin kanssa mustikkaan. Harmikseni otin tosi huonoja kuvia, kauhean ylivalottuneita. Kävimme hautausmaalla ja samalla viereisessä kotiseutumuseossa jossa en ollut aiemmin käynyt. Lisäksi äidillä on uusi pieni kissa, Vinski nimeltään. Melkoinen veijari. Ja totta kai pitää pistää kuva siitä miten Hiski on kasvanut. Kun palasin kotiin, viikon eron aikana tuntui kissa kasvaneen ihan älyttömästi! Punnitsin ensin itseni ja sitten uudestaan itseni Hiski sylissä, erotuksena 4,4 kiloa! Iso poika jo! Nauttikaa kuvista. Neulekuvia toivottavasti myöhemmin.












2 kommenttia:

ArualMaria kirjoitti...

Välillä sitä vain on niin kiirettä tai ei huvita blogata, mutta ei siitä kannata ottaa stressiä. :)

Herkullisia nuo ruskeat värjäykset. Ja ihania tunnelmakuvia, mahtavan aurinkoista ja hienoja tunnelmia kotiseutumuseosta. Kisut on tietysti aina ihania! Onpa Hiski tosiaan jo komea poika!

Sanna kirjoitti...

Huikean värisiä lankoja ja kauniita tunnelmakuvia :)